Gezichtsbehandelingen

 

[terug]

 

LL JEUGD BEHANDELING CA. 45 MIN: 

 

De jeugdbehandeling bestaat uit het goed reinigen en diep reinigen van de huid. Stomen d.m.v. het vapazone apparaat, het verwijderen van onzuiverheden en een nabehandeling. 

   

LL INTENSE TREATMENT CA. 60 MIN:

 

De mini facial is een basis behandeling die bestaat uit het reinigen en diep reinigen van de huid. Stomen van de huid d.m.v. het vapazone apparaat en het verwijderen van onzuiverheden. Daarnaast heeft u bij deze behandeling de keuze uit een massage of een masker. De behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling.

 

LL NURTIX TREATMENT CA. 75 MIN:

     

De Kueshi Nutrix Treatment is een complete gezichtsbehandeling die bestaat uit een intensieve reiniging en diepte reiniging. Stomen van de huid d.m.v. het vapazone apparaat en het verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren. Een massage van decolleté, nek en gelaat. Tijdens de behandeling krijgt u tevens een masker en nabehandeling.


LL ROZENKWARTS WELLNESS TREATMENT CA. 90 MIN:


De Pure Rozenkwarts Wellness Treatment is een gezichtsbehandeling met volle zuiverende wellness elementen. De rozenkwarts zorgt voor zuivering van de huid. Daarnaast raakt u volledig ontspannen door het gebruik van warme stenen. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd doormiddel van een lichte gezichtsmassage, een peeling gevolgd door een masker. Na afloop van het masker volgt er een uitgebreide gezichtsmassage met warme olie, warme rozenkwarts stenen, stimulerende hoofdhuidmassage en een nabehandeling.   

 

LL ANTI-AGE SPECIAL CA. 120 MIN:

       

De Anti-Age special is een zeer luxe behandeling die huidverbetering en wellness combineert. De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging en diepte reiniging, stomen d.m.v. het vapazone apparaat met toevoeging van etherische oliën. Tijdens het stomen krijgt u een stimulerende voet/kuit massage. Verder bestaat de behandeling uit het verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, een heerlijk ontspannen massage van decolleté, nek en gelaat, een masker, shiatsu hoofdhuidmassage, een jade edelsteenmassage, nabehandeling en een nek traktatie.